Yksivuotiaat Rauhanlapset kävivät Pärnäsen pajalla jalostustarkastuksessa. Seitsemästä pennusta kuusi oli tarkastettavana ja tulokset olivat hienot: kaikilla silmät ja kyynärät ok, yhdellä lonkkakuvat lähtivät Cnä, muut A/Bnä. Jokainen lonkka kestää työntekoa, vaikka tulokset tulisivat minkälaisina takaisin, Pärnänen vakuutti.

Kaikki pennut olivat kilttejä, ystävällisiä, uteliaita ja suhteellisen rauhallisia. Riistaverisyys on myös hienosti periytynyt! Kaikkein upeinta oli se, että omistajat olivat tosi tyytyväisiä koiriinsa. Rauha ja Taisto osasivat asiansa!

Rauha oli tsekkauksen aikana autossa raapinut korvansa verille ja vein sen sitten tänään lääkäriin.  Mukaan lähti antibioottikuuri ja seuraava suunniteltu koestartti täytyi peruuttaa.

Lumo kertoo omaa tsekkausvuoroaan odotellessa lyhyesti ja ytimekkäästi Nerolle miehen paikasta laumassa Ja nämä pentuset ovat vielä kauniitakin!

Pari veripisaraa lattialla on joskus suuri helpotus. Tänään alkoi Rixun juoksut ja ensi viikolla sitten lähdetään Siilinjärvelle miehelään!