Pieni osa KHNn jäsenistöä oli starttaamassa Tammelan WTssä Mustialassa viikonloppuna. Harjoittelu on tuottanut tulosta ja AVO- sekä VOI-luokan voitot ja kakkossijat tulivat yhdistykselle. Kuvassa Helka Alanko/Vili, Ulla Pihlaja/Sani, minä/Rixu ja Petri Salmi/Elmo.

Rixulla on valeraskaus päällä. Se on petaillut jo muutaman yön sängyn alla ja pyörinyt ympäri huushollia vinkuen, mutta silti siltä työnteko sujuu. Lähes joka rastilta näkyi, että pientä hiomista homma vielä vaatii, mutta koiralla on palikat kohdallaan. Pikkasen lisää täsmätreeniä ja kokemusta, niin alkaa olla valmista kauraa. Ehkä sitä pikkuhiljaa voisi alkaa luottaa koiraan. Parhaansa tuo näkyy tekevän.  Nyt on kolme WTtä tänä vuonna käyty ja jokaisesta Rixu on saanut VOI-1:n. Tammelasta tuloksella 89/100.

Olen ryhtynyt koti-raakaruokkijaksi. Siirrän Rauhan pois nappuloilta, mutta Rixu saa syödä sekaisin raakaa ja nappularuokaa, kun säkkejä kerran kotiin kokeista keräilee. Mutta sillekin on tärkeää lisätä luiden syömisen määrää, kun hampaisiin alkaa kerääntyä hammaskiveä.

Riistapakastin täytyi tyhjentää, jotta 40 kiloa raakaruokaa mahtuu säilöön. On hauskaa aloittaa jotain uutta ja alkuihmettelyjen jälkeen kaikki näyttää sujuvan oikein hyvin. Koirat tykkäävät tehosekoitin sössöistä, minne heittelen kesäisiä antimia suoraan luonnosta. Vatsat on kestänyt hienosti luiden syömisen. Uskon lujasti, että ruokintamuutos näkyy suoraan koirien koetuloksissa