Starttasin Rixun kanssa Hauhon WT-mestaruuskisassa ja Launomaan Kirsi starttasi Rauhalla, onneksi toisessa ryhmässä. Nyt jännitti enemmän katsella Rauhan suorituksia toisella ohjaajalla kuin omat suoritukset. Kuikuilin muiden takana ja pidin näkemästäni: Kippers ja Rauha tekivät hienoa yhteistyötä. Tuloksena VOI2.

Rixukka lähti johdossa finaaliin, mutta pikkanen haparointi markkeerauksessa ja pitkässä ohjauksessa maksoi kärkipaikan. Pääsimme uusintaan, jossa oli ykkösmarkkeeraus peltoon pimenevässä illassa. Rixu markkeerasi huolimattomasti ja jouduin auttamaan sitä, joten siinä meni hopea. Pronssi ei kyllä ollut häpeä tässä Suomen huippujen joukossa!

Pohdinnan jälkeen löysin pari kohtaa, missä olisin omalla toiminnallani voinut säästää pisteen tai kaksi. Pitkissä ohjauksissa minun täytyisi hieman paremmin lukea maastoa ja ennakoida ennen lähetystä, miten Rixu tulee linjansa pitämään. Olisi pitänyt lähettää Rixu hieman vinoon eikä suoraan pitkälle kohteeseen, niin olisin selvinnyt vähemmillä pysäytyksillä. Ehkä ensi vuonna osaan olla tarkempi....