Rixu astutettiin Delfleet Hawkilla eli Lee:llä 6.12 ja seuraavana päivänä uudemman kerran, että pentuja varmasti saataisiin aikaiseksi. 

Matka oli erittäin onnistunut, sillä vakuutuin Leen sopivuudesta Rixun pentujen isäksi monella tapaa. Näimme Leen arjessa ja töissä, kyselimme muiden mielipiteitä koirasta sekä näimme sen jälkeläisiä.

Lee osoittautui ystävälliseksi, avoimeksi ja rohkeaksi urokseksi. Siltä puuttuu machoilu käytöksestään täysin ja noutaessaan se keskittyi työntekoon. Sen ylösotot ovat nopeita ja palautuksissa suu on rauhallinen.

Lee on keskikokoinen ja vankkarakenteinen. Sillä on myös erinomainen turkki!

Omakohtaisen tutustumisen lisäksi kuulimme eri tahojen mielipiteitä Leestä ja ne olivat yksiselitteisesti myönteisiä. Lee on perusrauhallinen, mutta innokas ja nopea työskentelijä. Puheiden lisäksi saimme myös seurata Leen jälkikasvun koulutusta. Tulevaisuuden toiveet ovat näidenkin nuorten koirien kohdalla korkealla.

Ihastuin näkemääni ja kuulemaani perinpohjaisesti ja Lee tuntuu täydentävän Rixun ominaisuuksia upeasti. Toivottavasti tulevat pennut todentavat toiveeni monella eri tavoin!

Jos kaikki menee hyvin, keltaiset ja mustat pennut syntyvät helmikuun alussa viikolla 6 ja pentujen luovutus olisi maaliskuun viimeisellä viikolla 13.

Matkanjohtaja, tulkki ja valokuvaaja Ulla Pihlajalle suurkiitos raskaasta, mutta ikimuistoisesta matkailusta Skånen perukoilla ja Tukholman kaduilla!